Rólunk

Gyere és ismerd meg az új Hanna Éttermet!

Örömmel jelentjük be, hogy a Hanna megújult ízekkel és külsővel vár mindenkit! 

Séfünk egyenesen Izraelből érkezett Budapestre, hogy megalkossa az egyedi menüt, amellyel elvarázsolja vendégeinket.

Bemutatjuk a hagyományos magyar-zsidó ételeket egy csodálatos és nagyra becsült izraeli séf által újragondolva.  

Nemcsak csodálatos új ételekkel, hanem egy teljesen új belső térrel is várjuk vendégeinket, hogy a legjobb hangulatot teremtsünk az étkezés mellé! 

Történetünk

A Hanna Étterem, Glatt kóser étterem, amely különleges hangulatú és nem mindennapi küldetéssel rendelkezik. Az étterem Budapest szívében, a Kazinczy utcai ortodox zsinagóga kertjében található. Egy impozáns, kétszintes épületben kapott helyet, amely kiváló rendezvényhelyszínként is szolgál.

Az éttermet 1920-ban alapította az ortodox közösség. A mai napig szigorúan glatt kóser konyha, amely a zsidó gasztronómiai hagyományok generációinak helyszíne, és kézenfekvő választás egy kiváló kulináris élményhez. Emellett méltó és jelentős helyszínként szolgált az ünnepi sábát étkezések és további jelentős életesemények helyszíneként is.

Étlapunk ma is ezt a hagyománytiszteletet tükrözi, a hagyományos magyar és zsidó konyha kihagyhatatlan fogásait kínálva. Hitvallásunk, hogy megőrizzük a gasztronómiai hagyományokat és az évszázados múltunk és jelenünk értékeit, amelyek e falak mögött rejlenek. Ezt tesszük a mai kor követelményeinek megfelelően, minőségi kóser alapanyagokból, hogy a lehető legjobb kulináris élményt nyújtsuk!